Skip links

Next Matras

De keuze van luxe en innovatie in bed, met 101 nachten proef en 10 jaar garantie
Kies uw matras:
80 x 200 cm 90 x 190 cm 90 x 200 cm 90 x 210 cm 90 x 220 cm 140 x 190 cm 140 x 200 cm 160 x 200 cm 180 x 200 cm 180 x 220 cm
Toevoegen in winkelwagen
Sommier

De eerste online luxe matras

Deze matras is zacht genoeg om zich aan te passen aan de morfologie van uw lichaam en tegelijkertijd een garandeert hij een goede ondersteuning. De Next Matras is ontworpen om u 100% persoonlijk slaapcomfort te bieden.

Matelas composé de 10 couches

10 lagen voor een zalige nachtrust

De Next matras is een innoverent product ontstaan uit de combinatie van onze nieuwste vormgeheugenschuimen en schuim met hoge veerkracht. 10 lagen kwaliteit en comfort om u de beste nachtrust te bieden

Couple avec bébé

De gezondste

Voor optimale frisheid en de beste hygiëne hebben we onze matras versterkt met onze innovatieve oplossingen tegen nachtelijk zweten en ziektekiemen.

Sommier

De eerste online luxe matras

Deze matras is zacht genoeg om zich aan te passen aan de morfologie van uw lichaam en tegelijkertijd een garandeert hij een goede ondersteuning. De Next Matras is ontworpen om u 100% persoonlijk slaapcomfort te bieden.

10 lagen voor een zalige nachtrust

De Next matras is een innoverent product ontstaan uit de combinatie van onze nieuwste vormgeheugenschuimen en schuim met hoge veerkracht. 10 lagen kwaliteit en comfort om u de beste nachtrust te bieden

Matelas composé de 10 couches
Couple avec bébé

De gezondste

Voor optimale frisheid en de beste hygiëne hebben we onze matras versterkt met onze innovatieve oplossingen tegen nachtelijk zweten en ziektekiemen.

Van Fabriek

Van Fabriek

2 tot 3 keer minder duur

Geen tussenpersonen of extra uitgaven. Wij bieden deze ultra-premium matras, vervaardigd met hoogwaardige materialen tot minder dan 1000 euro.

101 NACHTEN OP PROEF

101 NACHTEN OP PROEF

Tevreden of geld terug

Omdat het méér dan 1 nacht duurt om een matras gewoon te raken, heb je 101 nachten om de Next Matras te proberen!

10 JAAR GARANTIE

10 JAAR GARANTIE

Een kwaliteits produkt

De NEXT matras heeft een garantie van 10 jaar, een lange tijd omdat we overtuigd zijn van onze knowhow en de geboden kwaliteit.

100% gepersonaliseerd slaapcomfort

Door de gebalanceerde druk op de verschillende drukpunten en de perfecte onafhankelijkheid kan iedereen zijn plaats op de Next Matras volgens zijn persoonlijke morfologie maken zonder te worden gestoord of gestoord te worden door zijn partner.

Schéma des pressions du corps sur le matelas

Een VIP-matras voor je lichaam

Ons innovatief schuim met vormgeheugen knuffelt nauwgezet de lichaamsvormen in elk van uw posities tijdens het slapen zonder in elkaar te zakken. Het garandeert optimale elasticiteit met een gevoel van latex.

Een innovatieve oplossing tegen transpiratie

Het innovatieve nanotechnologieproduct TempéNature, aangebracht op de bovenlaag, helpt de lichaamstemperatuur op een natuurlijke manier te reguleren, waardoor transpiratie wordt vermeden en een ideale frisheid voor uw lichaam tijdens de slaap wordt geboden.

Zilveren ionen tegen microben en bacteriën

Om deze onzichtbare vijanden te bestrijden, hebben we de schuim-zilverionen ontworpen, bekend om hun anti-allergische, antibacteriële en antistresseigenschappen. Met de SILVEROPEN-oplossing wordt uw slaap schoner en hygiënischer dan voorheen.

Sterk ademend

De schuimstructuur met open cellen zorgt voor een ultra ademend vermogen en maximale luchtcirculatie. Geventileerd door ventilatiekanalen, is de Next ook een ultra-ademende matras, die de ideale warmte in bed garandeert.

Verstelbare matras

De Next is een matras die compatibel is met verstelbare basissen, zoals een elektrische boxspring of een relaxatiebed.

Verstelbare bedbodem

Verstelbare bedbodem

Springveren of stof

Springveren of stof

Op de vloer

Op de vloer

Lattenbodem of platform

Lattenbodem of platform

Een zachte, resistente en wasbare hoes

De bekleding van het Coolmax-type zorgt voor thermoregulatie, dwz afvoer van vocht van de epidermische laag naar buiten. De onderste laag van de cover (het zwarte gedeelte) wordt volledig geventileerd dankzij de 3D-mesh.

Ontdek onze 10 gelukslagen

Matelas composé de 10 couches

1

Een wasbare bovenhoes, gemaakt van 70% polyester en 30% Coolmax-materiaal. Deze stof is ontworpen om thermoregulatie te garanderen, dat wil zeggen om vocht van de epidermale laag naar buiten te evacueren.

2

TempeNature, een innovatief nanotechnologieproduct toegepast als een spray op het bovenste 100 cm schuim in het midden voor een ideale frisheid door het transpiratievocht op natuurlijke wijze te reguleren.

3

 NEXT vormgeheugenschuim geperforeerd met latexeffect, dichtheid: 50 Kg / m3, dikte: 2 cm, stevigheid (KPA): 1,0

4

SILVEROPEN vormgeheugenschuim geperforeerd, met integratie van zilverionen, dichtheid: 43 Kg / m3, dikte: 5 cm, stevigheid (KPA): 1,8

5

Hoge blauwe veerkrachtschuim, dichtheid: HR30 kg / m3, dikte 1,5 cm, stevigheid (KPA): 3,0

6

Drie steunpunten voor een betere verdeling van de druk op 7 zones van het lichaam:

 • Rood: 35 Kg / m3
 • Viooltje: 40 kg / m3
 • Rood: 35 Kg / m3

7

Hoog veerkrachtig groen schuim met horizontale ventilatiekanalen, dichtheid: HR35 kg / m3, dikte 6,3 cm, stevigheid (KPA): 3,9

8

Wit hoog veerkrachtig schuim van horizontale ventilatiekanalen, dichtheid: HR25 kg / m3, dikte 3 cm, stevigheid (KPA): 4,0

9

Hoog belastbaar blauw schuim met horizontale ventilatiekanalen, dichtheid: HR35 kg / m3, dikte 6,3 cm, stevigheid (KPA): 3,0

10

Onderste 3D volledig geventileerde polyester hoes, afneembaar en wasbaar op 40 ° C

Matelas composé de 10 couches

Wat zeggen onze klanten van de NEXT Matras

Meer beoordelingen ?

Lees hier meer meningen van onze klanten…

Levering in een doos

Wij leveren een opgerolde matras, vacuüm getrokken en in een mooie doos. Je hoeft het alleen maar te openen in je kamer of in je woonkamer, en op je bed te leggen. Over een paar uur zal hij zijn oorspronkelijke vorm en grootte hebben aangenomen.

Livré dans un carton

Installeer in 5 minuten

1. Uitpakken

1. Uitpakken

Haal de matras uit zijn verpakking.
2. Plaatsen

2. Plaatsen

Leg de matras op uw bed.
3. Uitrollen

3. Uitrollen

Snij hem voorzichtig uit de verpakking.
4. Geniet !

4. Geniet !

Verwijder het beschermende plastic en geniet van je nieuwe matras!
101 nachten
Test onze matras gedurende 101 nachten !

Veel gestelde vragen

Heb je geen antwoord op je vraag gevonden? Aarzel niet om onze FAQ-pagina te bezoeken.

Deze lees je hier =)

Het concept van Next-matras is de ontwikkeling vanéén enkele matras. We willen u tijd en energie besparen. De matrasmarkt zit vol referenties, modellen en eindeloze functies. Op het einde weet je het niet meer. Met de NEXT-matras bieden wij u het beste dat geschikt is voor alle slapers en alle lichaamstypes met zes verschillende grootten. Daarom laten we je 101 nachten van het product genieten. Zo kan je het uitgebreid testen!

In tegenstelling tot andere matrassen die slechts één technologie gebruiken (veren, latex, geheugenschuim), is Next Matelas een high-end product dat een hoge veerkracht en een kern met hoge dichtheid combineert met 7 zones van comfort en verschillende niveaus van stevigheid. De anatomische zonering en de meerdere steunpunten garanderen een perfecte onafhankelijkheid van het slapen. De top!

Ja. De NEXT matras wordt geleverd in een compacte doos, zeer gemakkelijk te leveren en zonder enig gevaar voor de kwaliteit van het product. De afmetingen zijn 120x40x40 voor een enkele en 200x40x40 voor een dubbele.

Ja. Of de bedbodem nu lat, verend, vast of elektrisch is, de NEXT-matras past probleemloos. Wij adviseren echter een vaste ondergrond.

De NEXT-matras heeft een garantie van 10 jaar, een lange tijd omdat we overtuigd zijn van onze knowhow en de geboden kwaliteit. Als een fabricagefout aan ons is ontsnapt en het u op is gevallen, neemt u gewoon contact met ons op. We nemen de matras gratis terug en we sturen je een nieuwe.
De garantie wordt toegepast voor normaal huishoudelijk gebruik. Met andere woorden, de matras moet worden gebruikt in overeenstemming met zijn doel. We dekken ook geen wijzigingen als gevolg van normale slijtage.
De garantie van 10 jaar begint op de dag van levering.
Houd er ten slotte rekening mee dat deze garantie bijdraagt aan de proefperiode en andere wettelijke rechten.

Ons concept
Over ons
Return to top of page
Product omschrijving
Land van herkomst
 

Alle Next-matrassen zijn ontworpen in Parijs en zijn vervaardigd in Italië in een fabriek die bekend staat om zijn geavanceerde matrasonderzoek en innovatieve producten die zijn ontwikkeld in samenwerking met Europese universiteiten.

 
Garantie
 

10 jaar garantie. Lees meer

 
Levering
 

Levering is gratis in heel België

 
Verzendingskosten
 

Levering en retour is gratis in heel België

 
Afmetingen
 

90 x 190 x 25 cm

18 kg


140 x 200 x 25 cm

31 kg


90 x 200 x 25 cm

20 kg


160 x 200 x 25 cm

35 kg


140 X 190 x 25 cm

29 kg


180 x 200 x 25 cm

39 kg


 
Productie materialen
 
 • TempeNature, een innovatief nanotechnologieproduct toegepast als een spray op het bovenste 100 cm schuim in het midden voor een ideale frisheid door transpiratie op natuurlijke wijze te reguleren
 • NEXT vormgeheugenschuim met latexeffect, dichtheid: 50 Kg / m3, dikte: 2 cm, stevigheid (KPA): 1,0
 • SILVEROPEN vormgeheugenschuim, met zilverionen, dichtheid: 43 Kg / m3, dikte: 5 cm, stevigheid (KPA): 1,8
 • Nero High Resilience Foam, dichtheid: HR30 kg / m3, dikte 1,5 cm, stevigheid (KPA): 3,0
 • Steunpunten voor een betere verdeling van de druk op 7 zones van het lichaam:
  • Rosso : 35 Kg/m3, Viola: 40 Kg/m3
  • High resilience foam Verde, Dichtheid: HR35 kg / m3, dikte 6,3 cm, stevigheid (KPA): 3.9
  • Hoge weerstandsschuim Bianco, Dichtheid: HR25 kg / m3, dikte 3 cm, stevigheid (KPA): 4.0
  • High resilience foam Blu, Dichtheid: HR35 kg / m3, dikte 6,3 cm, stevigheid (KPA): 3,0
 • High resilience foam Blu, Dichtheid: HR35 kg / m3, dikte 6,3 cm, stevigheid (KPA): 3,0
 • Bovenmateriaal 30% stof Coolmax type 450gr / m² en 70% polyester, afneembaar en wasbaar
 • Onderste 3D volledig geventileerde polyester hoes, afneembaar en wasbaar
 • Verticale en horizontale ventilatiekanalen voor betere lucht- en vochtcirculatie
 • Verde high resilience foam, Dichtheid: HR35 kg / m3, dikte 6.3 cm, stevigheid (KPA): 3.9 Bianco high resilience foam, Dichtheid: HR25 kg / m3, dikte 3 cm, stevigheid (KPA): 4.0