Skip links

Oreiller

Next hoofdkussen

Het kussen met vormgeheugen past perfect bij uw fysiognomie door een goede ondersteuning om u de beste nachtrust te bieden.
99,00
Toevoegen aan winkelwagen

Uw afspraak met uw "droom" !

We hebben een kussen met vormgeheugen gemaakt, dat perfect past bij uw fysiognomie. Door een goede vormhouding, die “nooit slaapt” en op uw individuele bewegingen let om u de beste nachtrust te bezorgen.

Oreiller

Noch te hard noch te zacht

Het NEXT hoofdkussen is ontworpen met SILVEROPEN, hierdoor vormt het zich perfect naar de morfologie van uw hoofd, nek en rug, ongeacht uw anatomische positie tijdens de slaap. Het elimineert het ongemak veroorzaakt door de slechte posities en biedt meer effectieve ondersteuning dan veren of vezels.

Oreiller
VAN FABRIEK

VAN FABRIEK

2 tot 3 keer minder duur

Geen tussenpersonen of extra uitgaven. Wij bieden deze ultra-premium matras, vervaardigd met hoogwaardige materialen tot minder dan 1000 euro.

30 NACHTEN OP PROEF

30 NACHTEN OP PROEF

Tevreden of geld terug

Omdat het méér dan 1 nacht duurt om een matras gewoon te raken, heb je 30 nachten om de Next Hoofdkussen te proberen!

2 JAAR GARANTIE

2 JAAR GARANTIE

Een kwaliteits produkt

De NEXT Hoofdkussen heeft een garantie van 2 jaar, een lange tijd omdat we overtuigd zijn van onze knowhow en de geboden kwaliteit.

Een cool hoofd

Ons kussen is perfect geschikt tegen nachtelijk zweten dankzij de innovatieve tempeNature-oplossing voor nanotechnologie en de honingraatstructuur van ons schuim, waardoor een uitstekende ventilatie wordt gewaarborgd.

Natuurlijk hygiënische slaap

De zilverionen die we hebben opgenomen in ons schuim, bekend om hun anti-allergie, anti-bacteriële en antimijt eigenschappen, zorgen voor uitzonderlijke natuurlijke slaaphygiëne en een rustige nacht dankzij de anti-stress effecten van de huid.

Oreiller Next Matelas

Een overtrek in Coolmax

De overtrek van ons kussen is gemaakt van Coolmax, een zachte en ademende stof, van nature hypoallergeen, anti-mijt en antibacterieel.

Oreiller Next Matelas

Een hoofdkussen dat nooit vervormd

De goedkoopste kussens beloven altijd maximaal comfort, maar geven niet om duurzaamheid. Een kussen neigt snel af te vlakken.

Oreiller classique

Klassiek vormgeheugen

vs.
Oreiller

HOOFDKUSSEN NEXT

Daarom hebben we comfort en duurzaamheid gecombineerd om u een niet-vervormbaar kussen aan te bieden. De uitgevoerde tests bevestigen dat het Next-kussen 50% meer weerstand heeft in vergelijking met traditionele kussens met vormgeheugen, en garandeert minimaal 2 jaar gebruik.

GECERTIFICIEERD OEKO-TEX

Uw kussen is getest en goedgekeurd door TRUST TEXTILE door Oeko-Tex ©, een onafhankelijk laboratorium dat ervoor zorgt dat de gebruikte materialen veilig en gezond zijn.

GEMAKKELIJKE SLUITING

U kunt op elk moment de overtrek van het kussen verwijderen dankzij een ritssluiting van hoge kwaliteit. Het NEXT-kussen is machinaal wasbaar op 40 ° C.

COOLMAX ®

De Coolmax ® hoes is gemaakt van eucalyptus-vezels en zorgt voor een optimale vochtopname en ademt tegelijkertijd.

30 nachten
Test het NEXT hoofdkussen voor 30 nachten!

Veelgestelde vragen

Heb je geen antwoord op je vraag gevonden? Aarzel niet om onze FAQ-pagina te bezoeken.

Dat is hier =)

Het NEXT-hoofdkussen is gemaakt van een hoes gemaakt van Coolmax, een zachte en ademende stof, en een SILVEROPEN hoge dichtheid geheugenschuim, waardoor het perfect kan worden gevormd naar de morfologie van je hoofd, je nek en uw wervelkolom, ongeacht uw anatomische positie tijdens de slaap. U zult genieten van een ideale frisheid dankzij onze innovatieve ‘TempeNature’-oplossing en de honingraatstructuur van ons schuim voor een uitstekende ventilatie.

We zijn niet bevoegd om op medisch niveau te verklaren dat het kussen geschikt is voor alle allergische personen. De cover van ons hoofdkussen is daarentegen gemaakt van Coolmax, een zachte en ademende stof, van nature hypoallergeen, anti-mijt en antibacterieel. De zilverionen die we in ons schuim hebben verwerkt staan ook bekend om hun anti-allergie, anti-bacteriële en antimijt eigenschappen.

De levering van het NEXT-kussen is gratis in heel België.

Helemaal ! Het NEXT hoofdkussen heeft 2 jaar garantie. Om meer te weten te komen.

Neen. Voor het NEXT-hoofdkussen, geven we je 30 dagen om het te proberen en als je er niet van overtuigd bent dat het is wat je nodig hebt, geen probleem, neem je contact met ons op en we organiseren zijn retour volledig gratis voor jou. We willen echter dat u het ten minste 15 dagen gebruikt, zodat uw lichaam de tijd heeft om zich aan te passen aan het nieuwe kussen. Dank u bij voorbaat.

Ons concept
Onze geschiedenis
Return to top of page