Skip links

GARANTIES

Garantie voorwaarden

Geachte klant, we zijn blij u comfort en rust te hebben gebracht met onze producten.

Als u echter een defect ontdekt in het NEXT-matras of het NEXT-kussen vragen wij u om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om de garantievoorwaarden met u te bespreken.

We herinneren u er aan dat de garantie alleen geldig is voor originele kopers van echte NEXT-producten. Dit wil zeggen? Simpel gezegd, dat u onze producten rechtstreeks van ons moet kopen en niet van tussenpersonen en dat u de huidige eigenaar moet zijn (de garantie is niet overdraagbaar in geval van doorverkoop).

Allergieën en persoonlijk ongemak worden niet gedekt door deze garantie.

Om een ​​klacht in te dienen, neemt u eenvoudigweg contact met ons op door ons een beschrijving van het probleem te sturen, samen met foto’s.

Als u recht heeft op de garantie, zullen wij het NEXT-matras of -kussen op onze kosten vervangen. Het is alleen een vervanging en geen restitutie.

Als de garantie is geactiveerd in de proefperiode van 101 nachten, wordt het afrekenen hervat vanaf de leverdatum van het nieuwe product.

Als de proefperiode is verstreken en u een defect ontdekt, leveren we een nieuw product, maar geen nieuwe proefperiode.

De garantie dekt het product niet als u het op een manier hebt gebruikt die niet overeenkomt met het beoogde doel of als de schade is veroorzaakt door verkeerd gebruik of nalatigheid van uw kant.

De garantie sluit ook vlekken, brandwonden, verkleuring, scheuren, inkepingen of schimmel en meeldauw uit.

Als wordt aangenomen dat uw verzoek niet onder de garantie valt, herstellen wij het product op uw kosten of laat u het voor onze rekening voor vernietiging achter. In geval van geen antwoord binnen 30 dagen, zullen wij automatisch op onze kosten overgaan tot vernietiging van de matras.

Als uw product wordt vervangen, blijft de termijn van uw tienjarige garantie hetzelfde vanaf de dag van levering van het originele product.

Matras

Uw NEXT-matras heeft een garantie van 10 jaar vanaf de datum van levering. De garantie dekt alle fabricagefouten, met name in het geval van:

  • inzakken groter dan 2,5 cm zonder dat iets op de matras weegt.
  • defecte vervaardiging van de matrashoes (in dit geval vervangen we de hoes en niet de matras)

Als u een andere maat voor een andere prijs wilt kiezen, kunt u het prijsverschil tussen uw oorspronkelijk gekochte en defecte matras en de opgewaardeerde matras betalen. In dit geval, en alleen in dit geval, begint uw 10-jarige garantie bij levering van uw nieuwe matras.

KUSSEN

De garantietermijn voor het NEXT-hoofdkussen is 3 jaar vanaf de datum van levering en omvat alle wezenlijke gebreken die het gevolg zijn van defecte materialen zoals het indrukken van het schuim, een fabricagefout van de ritssluiting of de afdekkingen.

Return to top of page