Skip links

FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

OVER ONS

Het concept van Next-matras is de ontwikkeling van één enkele matras. We willen u tijd en energie besparen. De matrasmarkt zit vol referenties, modellen en eindeloze functies. Op het einde weet je het niet meer. Met de NEXT-matras bieden wij u het beste dat geschikt is voor alle slapers en alle lichaamstypes met zes verschillende grootten. Daarom laten we je 101 nachten van het product genieten. Zo kan je het uitgebreid testen!

We kozen ervoor om alleen online te verkopen, hierdoor kunnen we de kosten voor ons en dus voor u verlagen. Traditionele verkoopkanalen pompen prijzen op door geld te verspillen aan huur, tussenpersonen, showrooms, enz. Bij ons koopt u de matras bij de uitgang van de fabriek en u krijgt 101 dagen om hem te testen. En als u niet tevreden bent, halen we hem kosteloos weer bij u op.

DE NEXT MATRAS

In tegenstelling tot andere matrassen die slechts één technologie gebruiken (veren, latex, geheugenschuim), is Next Matelas een high-end product dat een hoge veerkracht en een kern met hoge dichtheid combineert met 7 zones van comfort en verschillende niveaus van stevigheid. De anatomische zonering en de meerdere steunpunten garanderen een perfecte onafhankelijkheid van het slapen. De top!

De NEXT-matras bestaat uit 10 lagen:
Een onderste 3D volledig geventileerde polyester hoes, afneembaar en wasbaar.
Een kern van drie schuimen met hoge veerkracht met dichtheden HR 35 kg / m3 en HR 25 kg / m3, opgebouwd uit 15,6 cm. Dit HR-schuim is essentieel voor duurzaamheid en sterkte. Verticale en horizontale ventilatiekanalen zorgen ook voor een betere lucht- en vochtcirculatie.
Drie steunpunten (35-40-35 kg / m3) voor een betere verdeling van de druk op 7 zones van het lichaam.
Een nieuw schuim met hoge veerkracht met een dichtheid van HR 30 kg / m3 en een dikte van 1,5 cm, met verticale en horizontale ventilatiekanalen.
SILVEROPEN opencellig vormgeheugenschuim met zilverionen, met een dikte van 5 cm en een dichtheid van 43 kg / m3. Deze laag zorgt voor een optimale warmtewisseling en stopt de verspreiding van microben en bacteriën. Zilver staat bekend om zijn anti-allergische, antibacteriële en anti-stress eigenschappen.
NEXT vormgeheugenschuim met een latexeffect, 2 cm dik en een dichtheid van 50 kg / m3. Dit schuim van de nieuwste generatie optimaliseert de elasticiteit en flexibiliteit voor persoonlijk slaapcomfort. Onze innovatie brengt de sterke punten van latex en memory foam samen.
We passen eindelijk een innovatief nanotechnologisch product toe, TempeNature, gebruikt als een spray op het bovenste schuim op 100 cm in het midden om een ​​ideale frisheid en een natuurlijke regeling van transpiratie te bieden.
Een wasbare bovenhoes, gemaakt van 70% polyester en 30% Coolmax-materiaal. Deze stof is ontworpen om thermoregulatie te garanderen, dat wil zeggen om vocht van de epidermale laag naar buiten te evacueren. Het biedt een verfrissend effect, extreem ademend en antibacterieel en hypoallergeen.

Het antwoord is simpel: door onze kosten te drukken. Ons concept is gebaseerd op online verkoop, dus we hebben geen winkel en daarom geen huur te betalen, we werken niet met tussenpersonen en we hebben dus geen commissie te betalen. We betalen alleen voor voorraad en transport, maar we verspillen geen geld. De matras is verpakt in een doos om verzendkosten te minimaliseren. Uiteindelijk verkopen wij onze matrassen tegen redelijke prijzen voor u en voor ons. We willen maar één ding: de slaap democratiseren en iedereen laten slapen tegen een eerlijke prijs. Onze marges laten onze lokale leveranciers ook toe fatsoenlijk te leven en te durven innoveren. Nogmaals voor uw comfort!

Alle NEXT-matrassen zijn ontworpen in Parijs en gemaakt in Italië in een fabriek die bekend staat om zijn geavanceerde matrasonderzoek en innovatieve producten die zijn ontwikkeld in samenwerking met Europese universiteiten.

Absoluut. Dit is de essentie van geheugenschuim dat zich aanpast aan de contouren van uw lichaam om u het grootste comfort te bieden. Als u tot 120 kg weegt, heeft de matras geen enkel probleem om uw vorm aan te nemen. Als koppel is het 240 kg.

De matras weegt 18 kg tot 20 kg voor een single matras en 29 tot 39 kg voor een tweepersoons, afhankelijk van hun grootte.

We stellen 6 verschillende maten voor:
90 x 190
90 x 200
140 x 190
140 x 200
160 x 200
180 x 200
We hebben momenteel geen aangepaste matrasmaten.

25 cm. Een ideale dikte waarvoor u geen probleem zult hebben om een overtrek te vinden.

Absoluut niet. Het NEXT-matras zorgt ervoor dat, elke persoon, een slapende onafhankelijkheid wordt is. Dat wil zeggen dat iedereen zijn plaats kan innemen met het maximale comfort van een enkele matras, volgens zijn lichaamsvorm en morfologie, zonder te worden gestoord of gestoord te worden door de andere persoon.

We kunnen niet beweren dat de NEXT-matras de oplossing is voor uw rugklachten, we hebben hiervoor geen medische verklaring. Aan de andere kant is de NEXT-matras zodanig ontworpen dat drukpunten worden ontlast, wat onvermijdelijk voor maximaal comfort zorgt. U verliest niets door onze producten gedurende 101 dagen te proberen. Als je niet tevreden bent, nemen we het terug … en zonder wrok.

De materialen die worden gebruikt om de NEXT-matras te vervaardigen, bevatten geen giftige stoffen. Voor huisstofmijt en huidresten: traagschuim, hypoallergene bedekking en zilverionen zijn meer dan genoeg om huisstofmijt te stoppen.

LEVERING

Ja. De NEXT matras wordt geleverd in een compacte doos, zeer gemakkelijk te leveren en zonder enig gevaar voor de kwaliteit van het product. De afmetingen zijn 120x40x40 voor een enkele en 200x40x40 voor een dubbele.

De matras wordt geleverd tot aan uw deur of tot aan de voordeur van het gebouw.

Neen. Tot op heden bieden we deze service niet aan om geen zeer strikte financiële verplichtingen op het gebied van recycling te moeten doorrekenen. 

Wat je zelf wil! In ieder geval is het nutteloos, want zelfs als u de matras wilt retourneren, heeft u de doos niet nodig.

Ja. De gecomprimeerde matras keert binnen 3-4 uur na het uitpakken terug in zijn oorspronkelijke vorm. De installatie duurt slechts een paar minuten, je opent de doos, haalt de matras tevoorschijn, verwijdert de verpakking en rolt deze uit. Vier uur later is het klaar voor gebruik. We raden u aan uw kamer een tijdje te ventileren, zodat de geur van nieuw snel verdwijnt.

Geen paniek. In geval van afwezigheid, zullen we een nieuwe leverdatum inplannen, maar dit zal deze keer op uw kosten zijn.

Ja, want de chauffeur moet u een afleveringsbewijs laten ondertekenen om aan te tonen dat hij de matras thuis of op het door u aangegeven adres heeft afgezet. Houd er rekening mee dat de bezorger geen contact met u opneemt om u te informeren over zijn aankomst.

Wij leveren de matras binnen 2 werkdagen na de validatie van uw bestelling op internet. Maakt u zich geen zorgen, we sturen u een e-mail in elke fase van de aankoop: de bestelling, de verzending naar de koerier en de aankomst van het product.

Nul euro. De levering van de NEXT-matras is gratis in heel België.

GEBRUIK

Natuurlijk. U kunt in 3 of 4 keer betalen, ongeacht het bedrag van uw bestelling. De maandelijkse betalingen worden gedebiteerd op uw creditcard op de dag van de bestelling en vervolgens elke maand. Aan de andere kant genereert de betaling meerdere keren dossierkosten die voor uw rekening blijven (bijvoorbeeld: 9 euro voor een heffing in 3 keer en 12 euro voor een heffing in 4 keer).

Niets gemakkelijker. De bovenste hoes is afneembaar, verwijder hem gewoon en was hem op 30°. Droog in open lucht. Wat betreft het matras zelf, probeer deze niet te wassen. Een grote hoeveelheid water zal onomkeerbare effecten hebben op de matras.

We raden af om een elektrische deken te gebruiken omdat hitte het schuim kan beschadigen.

Neen. Je kan je hoofd en voeten in de richting leggen die je wilt.

Ja. Of de bedbodem nu lat, verend, vast of elektrisch is, de NEXT-matras past probleemloos. Wij adviseren echter een vaste ondergrond.

BETALING

U kunt betalen met creditcard, Visa, Mastercard, American Express of PayPal.
Wij accepteren geen bankcheques.

RETOURNEREN

Nou, je slaapt 101 nachten op de NEXT-matras om het uit te testen. Als u denkt dat het niet geschikt voor u is, belt u ons of neemt u per e-mail contact met ons op. Een koerier komt naar je toe, neemt de matras en bedankt je voor het ontvangst. Het is gratis en je wordt volledig terugbetaald.
We vestigen uw aandacht echter op het feit dat uw lichaam minstens 30 dagen nodig heeft om aan de nieuwe matras te wennen. Bescheiden advies: profiteer ten volle van uw proefperiode voordat u een beslissing neemt.
Nog een herinnering: deze proefperiode is van toepassing op elk product en is niet verlengbaar. Als u bijvoorbeeld een matras koopt, en u geeft hem terug aan ons, waarna u spijt heeft van het terugsturen. U bestelt dus een nieuwe, de proefperiode is niet van toepassing op uw nieuwe matras . Zo niet, bent u het ermee eens dat een persoon met slechte bedoelingen tot het einde van de tijd gebruik kon maken van onze matrassen zonder een dubbeltje te betalen?

Wij zorgen voor alles. Als blijkt dat u om de een of andere reden niet tevreden bent, hoeft u maar één ding te doen: neem contact met ons op. Per telefoon of e-mail. Een koerier haalt de matras op, op een datum die samen wordt vastgesteld.
Kleine opmerking: het gegarandeerde rendement is alleen geldig als het product op de normale manier is gebruikt. Voordat de ophaling plaatsvindt, konden foto’s van het product worden opgevraagd om de staat van de matras te bekijken. Als het in slechte staat verkeert, worden de afhaling en terugbetaling geweigerd.

Ja. De terugbetaling is in principe binnen 3 tot 5 werkdagen na de datum van teruggave. We betalen je terug op de betaalmethode die je hebt gebruikt bij het bestellen.

GARANTIE

De NEXT-matras heeft een garantie van 10 jaar, een lange tijd omdat we overtuigd zijn van onze knowhow en de geboden kwaliteit. Als een fabricagefout aan ons is ontsnapt, neemt u gewoon contact met ons op. We ruilen de matras gratis in voor een nieuwe.
De garantie wordt toegepast voor normaal huishoudelijk gebruik. Met andere woorden, de matras moet worden gebruikt in overeenstemming met zijn doel. We dekken ook geen wijzigingen als gevolg van normale slijtage.
De garantie van 10 jaar begint op de dag van levering.
Houd er ten slotte rekening mee dat deze garantie bijdraagt aan de proefperiode en andere wettelijke rechten.

Om meer te weten te komen.

HET HOOFDKUSSEN

Het NEXT-hoofdkussen is gemaakt van een hoes gemaakt van Coolmax, een zachte en ademende stof, en een SILVEROPEN hoge dichtheid geheugenschuim, waardoor het perfect kan worden gevormd naar de morfologie van je hoofd, je nek en uw wervelkolom, ongeacht uw anatomische positie tijdens de slaap. U zult genieten van een ideale frisheid dankzij onze innovatieve ‘TempeNature’-oplossing en de honingraatstructuur van ons schuim voor een uitstekende ventilatie.

We zijn niet bevoegd om op medisch niveau te verklaren dat het kussen geschikt is voor alle allergische personen. De cover van ons hoofdkussen is daarentegen gemaakt van Coolmax, een zachte en ademende stof, van nature hypoallergeen, anti-mijt en antibacterieel. De zilverionen die we in ons schuim hebben verwerkt staan ook bekend om hun anti-allergie, anti-bacteriële en antimijt eigenschappen.

De levering van het NEXT-kussen is gratis in heel België.

Het NEXT-kussen is machinaal wasbaar op 40° C. Het hoeft niet, maar om hygiënische redenen raden we aan om een kussensloop te gebruiken.

Helemaal ! Het NEXT hoofdkussen heeft 2 jaar garantie.  Om meer te weten te komen.

Neen. Voor het NEXT-hoofdkussen, geven we je 30 dagen om het te proberen en als je er niet van overtuigd bent dat het is wat je nodig hebt, geen probleem, neem je contact met ons op en we organiseren zijn retour volledig gratis voor jou. We willen echter dat u het ten minste 15 dagen gebruikt, zodat uw lichaam de tijd heeft om zich aan te passen aan het nieuwe kussen. Dank u bij voorbaat.

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, sturen we u een gestempeld label dat wordt afgedrukt en op de doos wordt geplakt. Dan moet je het gewoon in het postkantoor of postpunt afgeven dat je is verteld. Wij vergoeden u na ontvangst van een bewijs van uw aanbetaling.

Een vraag ?

next@nextmatras.be

Telefonisch

09 80 63 31 98

Return to top of page